Osu!

Beste leden, vrienden en supporters van KB Zutphen.

Na de zomervakantie (vanaf 20 augustus) zal Robert Dijkhof de volledige leiding van Kickboxing Zutphen op zich nemen.

Wim Scharrenberg zegt hierover:
Robert heeft de laatste jaren, nadat ik een aantal heupoperaties moest ondergaan en Ruud de Brouwer is overleden, de kar van KB Zutphen bijna in zijn eentje getrokken Hij heeft zich geweldig ingezet en dat heel goed gedaan en is gaandeweg het gezicht en de vormgever van KB Zutphen geworden.

Ik ben heel blij dat ik weer fit en gezond ben en heb weer veel energie om weer aan de slag te gaan met kickboksen, maar het is niet reëel om de taken van Robert weer over te willen nemen. Hij heeft KB Zutphen nu verder opgebouwd en ik begrijp heel goed dat hij dit verder op zijn manier wil blijven doen. Ik sta hier volledig achter, Robert heeft dit verdiend.

In de afgelopen 35 jaar hebben wij beiden onze bijdragen geleverd en de club gemaakt tot een begrip in de kickbokswereld.

Belangrijk is dat mijn beslissing de beste voor KB Zutphen is en dit telt!

Ik ga mijn kennis en ervaring blijven delen en ga mij bij oud-leerling Jan Henneken bezig houden, samen met Jan, met het trainen van wedstrijdvechters.

Robert en ik zullen verder regelmatig samenwerken en elkaars trainingen bezoeken.

De vriendschap tussen ons vechters, en de uiteraard nog steeds pijnlijk gemiste Ruud de Brouwer, bestaat al 35 jaar en staat voorop in onze belangen!

Wim Scharrenberg en Robert Dijkhof

Osu!