Vandaag zijn wij samen met Team Beast of the East, afgereisd naar ’s Heerenberg!

Aldaar moesten Neco, Tarik, Nina en Mathijs op een klein maar sfeervol gala vechten voor KB Zutphen.

Ilona werd op het allerlaatst geveld door een buikgriep en kon niet mee. Voor Madelon kon geen helaas geen tegenstander worden gevonden.

Neco was de eerste die op het toneel mocht verschijnen!Ondanks dat hij de sterkste was, de punten maakte en vooral zijn tegenstander onder druk bleef zetten, bleef deze naar voren lopen. De jury vond daarom dat de tegenstander van Neco gewonnen had! Wat ons betreft onterecht en heeft Neco een hele mooie en nette partij neergezet!

Daarna was het de beurt aan Tarik. Tarik vocht tegen een goede langere jongen. Tarik luisterde goed naar zijn hoek en deed precies wat hem gezegd werd! Daardoor trok hij de wedstrijd naar zich toe. Vooral de laatste ronde was bikkelhard en won Tarik verdiend. Hierdoor direct het onterechte verlies van zijn broertje Neco recht gezet! Goede partij

Nina moest, door de vraag van haar Duitse tegenstandster, met hoofdschermer en scheenbeschermers vechten! Hoewel zij hier eigenlijk niet achter stond, sloeg zij haar tegenstander bijna de cap van het hoofd. Nina was sterker en beter maar werd de partij , kennelijk omdat zij tegen een thuisvechter vocht, onbeslist. Nina vocht een beresterke partij en op naar de volgende.

Als laatste moest Mathijs tegen, een wat later bleek, wilde jongen knokken. Heel even leek het erop dat Mathijs door het onbesuisde geweld van zijn tegenstander zich in de hoek liet zetten, maar niets was minder waar! Mathijs heeft ook als een leeuw gevochten. Mathijs maakte veel hoge trappen en luisterde goed naar zijn hoek! Wij en velen dachten dat hij de winnaar was, maar de jury vond het een onbeslist. Ondanks de uitslag een top partij gedraaid!

Wij zijn als KB Zutphen trots op ons team, wat een strijders.

Allemaal super geknokt en dan ook echt als leeuwen gevochten!

Weer vol motivatie toewerpen naar het volgende gala!

Osu