KB Zutphen gaat verhuizen.
Vanaf  januari 2018 zullen onze trainingen worden gegeven vanuit de dojo van Rocky Fit in Warnsveld (Rijkstraatweg 61, 7232 AC achter het voormalige gemeentehuis).

Waarom
Afgelopen zomer besloot Wim Scharrenberg  onze club te verlaten en kreeg ik de leiding.
De wens van mij om KB Zutphen professioneler te maken, met meer trainingen voor o.a. jeugd, een echte boksring etc. blijkt echter niet mogelijk te zijn in onze huidige dojo.

Een eigen sportschool is financieel niet haalbaar en daarom heb ik besloten met Faldir Chahbari (Beast of the East) samen te gaan werken. Faldir ken ik al jaren en onze leerlingen trainen al bij elkaar. Zij trainen in het pand van Rocky Fit en dit geeft ons de mogelijkheden die ik voor onze club zocht, er zijn hier meer trainingsmogelijkheden, er is een ruimte met 16 boks zakken, een echte ring, krachttoestellen etc.

Wat verandert er / trainingen
KB Zutphen blijft bestaan, met eigen lesuren en onze eigen trainers. Je blijft ook gewoon lid van KB Zutphen!  Er komt geen aanpassing van de contributies en de betaling blijft ook hetzelfde.

De dinsdag training vervalt i.v.m. het aanbod op deze avond van Beast of the East.
Ali Topaloglu blijft de boks trainingen verzorgen, in het vervolg is dit op de donderdagavond.

Voordelen
Wij kunnen gebruik maken van alle andere trainingen die Beast of the East verzorgt; onze jeugd kan bijv. meedoen met de jeugdtraining, je kunt extra boks zak trainingen volgen etc.  Leerlingen van Beast of the East kunnen natuurlijk ook bij ons mee trainen.

Wennen aan andere omgeving
Wij zullen moeten wennen aan de nieuwe omgeving en de mensen van Beast of the East, maar dit geldt ook voor hun. Er komen wel heel veel nieuwe mensen bij in hun dojo.  Ik ga er echter vanuit dat dit helemaal goed komt. Het zal wat tijd nodig hebben, maar mocht het achteraf niet werken dan kan KB Zutphen de samenwerking beëindigen en vanuit een andere locatie  verder gaan. Op den duur zal het één grote kickboks familie worden, en wellicht wordt het dan wel Team KB Zutphen / Beast of the East.

Ik zeg: we gaan ervoor en hoop op jullie support.

OSU

Robert Dijkhof (Dijk)