Hanzehal
Fanny Blankers-Koenweg 2 – Zutphen

Realfighters – Team Beast of the East

Vechters KB Zutphen
Tarik YILDIZ – Jeugd max 52 kg
Nina SERRA – N-klasse max 57.5 kg

Helaas kan het geplande Real Fighters “A Night 2 Remember” ism Beast of the East op 21 april aanstaande niet doorgaan. Het is dit jaar niet gelukt om de gemeente Zutphen te overtuigen om een vergunning af te geven voor het probleemloze en gezellige evenement in de Hanzehal.

Wij vinden het vooral zuur voor alle deelnemers die keihard hebben getraind om in Zutphen hun favoriete sport te laten zien. Zeker nu onze fantastische sport in het positieve daglicht staat waar het ook hoort.

Heel sneu voor de Zutphense kinderboerderij voor wie wij een inzameling waren gestart.

Ondertussen gaan de instructeurs en sportscholen door met hun werkzaamheden zoals wekelijks met een groep leerlingen van Praktijkonderwijs Zutphen waar prachtige resultaten worden geboekt.
De zorgaanbieders die samenwerking zoeken omdat die inzien dat deze sport als middel zorgt voor goede resultaten. Hele gezinnen die samen naar de sportschool komen voor een conditie, techniek of zaktraining.
De Zutphense ondernemers die persoonlijk worden begeleid ……. misschien hadden die ons kunnen helpen?

Kortom kickboxen is de snelst gegroeide en populairste sport van Nederland op dit moment.

Het is overigens voor het eerst dat wij in een gemeente geen vergunning krijgen voor een dergelijk kickboxgala. Voor ons is het en blijft het hobby naast onze dagelijkse werkzaamheden en hebben wij altijd gezellige sportieve en vooral probleemloze avonden gehad.

Toch zijn wij niet teleurgesteld in de gemeente en denken dat de beslissingen genomen worden met de kennis en informatie die de beslissingsbevoegde ambtenaren hebben. Voor ons is er werk aan de winkel om volgend jaar wel een gala te kunnen houden in Zutphen.

De reeds aangeschafte kaarten kunnen worden ingeleverd bij u verkooppunt en de online aangeschafte kaarten worden terug geboekt.